Рекламните кампании онлайн са ефективни, когато са управлявани правилно.

Реклама онлайн точно там, където се намира Вашата целева група. Ние ще Ви помогнем да развиете Вашата рекламна кампания на достъпна цена и по начин, който да доведе до успех и да гарантира отлични резултати.

Платените AdWords кампании имат ред предимства, които си струва да бъдат подчертани, а две от тях – задължително запомнени:

Структуриран поток от посетители
Платената интернет реклама чрез мрежата на Google достига единствено и само до потребители, които проявяват конкретен интерес към определена стока или услуга. С други думи, Вашата реклама се появява като отговор на конкретно запитване до търсачката Google. Освен това, клиентските запитванията могат да бъдат и анализирани чрез системата на AdWords. Така всяка платена кампания може да бъде моделирана според географското местоположение, възрастта, езика, та дори и настроението на потенциалния потребител. Правилно и тясно таргетираните кампании гарантират отлични резултати.

Пълен контрол върху бюджета
Платформата на Google за платена интернет реклама не предполага задължителен минимален бюджет, тоест напълно свободно можете да определите дневния си разход за онлайн обяви. Вие плащате, само когато потенциален клиент кликне върху рекламата и имате правото да преустановите включването на рекламните кампании винаги и по всяко време.
Моделирането на AdWords онлайн кампании оказва пряко влияние върху обема на трафика към Вашата уеб страница и върху продажбите, осъществявани от сайта Ви. Най-голямото предимство на платформата е възможността за проследяване на ефективността и възвращаемостта на вложените инвестиции.
В съчетание с отлично оптимизиран сайт и интересно съдържание, платената интернет реклама може да динамизира осезаемо трафика на сайта Ви – в зависимост от бюджета и моделирането той може да се увеличи в пъти. Струва си да се обърне внимание и на доброто планиране и изпълнение на кампании в подходящи социални мрежи – добрият имидж на фирмата Ви в социалните мрежи допринася чувствително за възвращаемостта на платената реклама в интернет.

Същият принцип Важи и за интернет маркетинга като цяло, свързан с рекламата в интернет – портали, форуми, блогове и др. – а именно, ние ще Ви помогнем да рекламирате точно там, където са концентрирани най-голям брой Ваши потенциални клиенти.

*SEA от англ. Search Engine Advertising – Платена онлайн реклама в определена търсачка или в мрежата й, напр. Google, Yahoo, Bing, Yandex